12 módja, hogy szép kezek

Tartsa a bőr otthon nem nehéz, ha az alábbi néhány bizonyos.

1.

A kezét jobb vízzel kell lemosni, szobahőmérsékleten. A hideg vizet a bőr a kezén kezdődik, hogy gondod lesz merev, majd a forró víz lemossa a természetes zsír, száraz, zagrebama.

2.

Takarítás, mosás, súrlódás, ültetés történik kesztyű, úgy, hogy a vegyi anyagok, amelyek jelen vannak az eszközök tisztítása, nincs káros hatása, hogy a bőrt. Ha ezek a hatóanyagok vagy mossuk le a zsír az étele, tudom képzelni, hogy mit csinálnak a bőr.

3.

A kezem csak a szappan, vagy egy speciális gél. Ezek a kozmetikai termékek nem tartalmaznak adalékanyagokat, amelyek védik a bőrt a kiszáradástól.

4.

Aztán, minden érintés a & nb törölje ego száraz kezét – ez fogja megmenteni a abellaneda a kutikula.

5.

Napi kézkrém.

6.

Bőr könyök különleges odafigyelést igényel, mert az a része, száraz, durva. Amikor a mosás, pofizni egy habkő, vagy bozót, egy körkörös mozdulatokkal, majd kenje zsíros krém, kevert citromlével.

7.

Fürdő kezét fogja, hogy a bőr még puha, rugalmas. 2 liter forró vízben tedd fel 2 evőkanál növényi olaj. Vagy 2 liter meleg víz – 1 teáskanál ammónia, 1 teáskanál glicerint. Az eljárást elvégezni belül 15-30 perc, 10-15 nap, egy sorban, egy hónap múlva meg lehet ismételni, vagy a kurzus más kezelések fenntartani a bőr.

8.

A durva, ver az élet bőr hatékony fürdő savanyú káposzta vagy a savó. Akkor kenet, a bőrre tápláló krémet.

9.

Ha a kezében jelent meg, repedések, a bőrkeményedések, a fürdő, a keményítő. 1 evőkanál keményítő, 1 liter víz. 15 perc után mossa meg a kezét, majd kenje be, tápláló krém. Ezek a fürdők nagyon hatékony a repedések, bőrkeményedés a talp.

10.

Ha egy erős izzadás a kezét, majd próbálja meg egy sós fürdő. Oldjunk fel 1 teáskanál tengeri só 1 liter meleg vízben. Tartsa a kezét, 5-10 perc., napi 10-15 nap.

11.

Ez azért is Szükséges, hogy használja a maszkok a kezét. Valami, amit otthon – egyenletek megtalálható a szakasz a házi gondozás.

12.

25 év – 2-szer egy hónapban, akkor 35 éves, 3-szor havonta SPA – manikűr, valamint masszázs.